Ingredienser

750 gram svinekød fra ribben
1 spsk. jordnøddeolie
2 tsk. finthakket hvidløg
0,6 dl tør sherry
1 spsk. chilibønnepasta eller sambal oelek
5 dl vand
2 tsk. hoisin sauce
3 tsk. sukker
1 spsk. soyasauce , helst mørk

Spareribs med chili

Fedtet og lækkert som sådan noget skal være.


Tilberedning

Læg kødet i en stor gryde og dæk det med vand,bring i kog og lad simre i 5 minutter,tag op og dryp af.

Kom resten af ingredienserne og kødet i en wok eller tykbundet gryde,dæk til med låg og lad det hele simre i ca 45 minutter.Tag det op lad dryppe af og gem ca 2 1/2 dl af saucen.

Varm en ren wok eller tykbundet pande op og steg kødet hårdt,så det bruner.Tilsæt saucen fra før og kog det til saucen er glaseret.

Skær kødet ud i stykker på 3 cm og hæld saucen hen over ,Serveres med ris eller stegte nudler


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 20 minutter at forberede og 1 time at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.