Ingredienser

2,5 dl vand eller mælk
50 gram sukker
50 gram gær
5 gram salt
Rosiner
1 æg
600 gram mel
100 gram margarine eller smør

Lækre boller ca 16 stk.

Lækre boller ca 16 stk.

Tilberedning

Væsken lunes og gæren opløses,sukker, æg og salt kommes i og rosiner, derefter melet og til sidst margarinen/smør.

Når dejen er æltet godt stilles den til hævning i min. 30 minutter.

Rul så dejen i en lang pølse og form så bollerne og sæt dem på en smurt plade.

Efterhæver 30 minutter på pladen ,pensles med vand eller mælk og bages på 220 grader i ca 12-14 minutter.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.