Ingredienser

15 gram gær
1/2 l lunkent vand
1 stor tsk. flagesalt
1 spsk honning
Ca 500 gram hvedemel
Ca 175 gram durummel
Lidt olivenolie

Pan

Pan
Et ordentligt brød.

Tilberedning

Rør gæren ud i lunkent vand sammen med honning og salt.

Tilsæt lidt mel af gangen ,til dejen kan æltes sammen,ælt i ca 10-15 minutter for at dejen skal blive elastisk.

Dejen må gerne være lidt klæbrig,læg dejen i en stor skål,dæk med film og stil på køl natten over.

Næste dag formes 3 små aflange brød ,hvile 1 time på pladen ,smør med olie og bag i 15-20 minutter på ca 200 grader.

Brødene er færdige når de lyder hule ,når du banker i bunden af dem.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 20 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.