Ingredienser

1 ds tun i vand
1 løg
Saften af 1 citron
1 bæger creme fraise 18 %
3 blade husblas
1 dl piskefløde,pisket til skum
1 glas rød kaviar
Salt og peber
Tomat,dild,citron eller kogte slikporrer som pynt.

Hjemmelavet Tun mousse

Hjemmelavet Tun mousse
Dette er til 4 personer

Tilberedning

Tunen findeles og blandes med det hakkede løg, citronsaft og creme fraise. Kør det evt. 1 gang gennem blenderen eller mos med en gaffel. Husblassen udblødes i koldt vand,opløses i vandbad i lidt kogende vand og piskes fri for klumper. Rør lidt af tunen i, derefter røres resten i .

Massen skal være ret stiv , før man vender flødeskummet i.

Smages til med salt og peber.Vend 2/3 af kaviaren i,gem resten til pynt. Fyld moussen i en form eller rand der er smurt og stil den på køl i 2-3 timer eller natten over.

Server moussen med kaviar og evt. lidt hakket tomat citron ,dild og slikporrer.

Tunen kan udskiftes med gode rejer .

Kilde: Anne Nielsen


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. ca 40 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.