Ingredienser

3 svine mørbrader
3/4 liter fond –Kalve ben til fond- gulerod-bladselleri-løg-pastinak-persillerod-hvidløg-laurbærblade-timian-rosmarin.
2 pk bacon eller et stykke stegebacon skåret i tern ca 1½ gange 1½ cm, ca 300 gram
2 store løg
500 gr champignon eller 2 glas .
3 ds cocktailpølser eller 400 gram i løs vægt.
1 ds. Tomatkonsentrat og 1 ds. Hakkede flåede tomater
2 tsk. Tørret oregano
1 tsk tørret basilikum.
1-2 spsk paprika edelsüs eller efter smag.
Salt og peber
¾ l piskefløde

LeChef´s mørbradgryde

LeChef´s mørbradgryde
Dejlig gryderet til de kolde dage

Tilberedning

Mørbraderne skæres i finger tykke skiver ,svitses i en stor gryde ,på begge sider og tages op .

Bacon og champignon svitses med i gryden.

Det hele samles i en gryde og fløden tilsættes. Pølserne tilsættes det sidste kvarter.

Det hele står og simrer i ca ½ time og smages til med salt og peber , jævnes med majsstivelse, hvis nødvendigt.

Serveres med ris eller en god kartoffelmos og evt flute .


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 45 minutter at forberede og 25 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.