Ingredienser

200 g Bacon i skiver
3 dåser hakkede flåede tomater
1 dåse koncentreret tomat puré
1 stort løg
4 fed hvidløg
2 store grønne chili-frugter (efter behag )
1/2 l hønse fond (eller buillon)
1 tsk oregano
2 tsk basilikum
Salt og Peber
Pynt med friskhakket basilikum
Parmasan eller revet Mozzarellaost

Lechef´s Tomatsuppe

Dejlig suppe som kan spise hele året.


Tilberedning

Skær baconen i små tern og Svits det. Tilsæt løg, hvidløg, chili og krydderier. Hæld fond'en ned i blandingen og tilsæt derefter de hakkede tomater og den koncentrerede tomat puré. Lad suppen små-simre i ca 30 min. Tilsæt evt. lidt pasta eller ris for at give suppen lidt mere fylde. Kan ved servering drysses med frisk revet parmasanost


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 45 minutter at tilberede.


Prisniveau

Billig.


Sværhedsgrad

Let.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.