Ingredienser

250 gram mel
3 tsk bagepulver
2 dl. sukker
100 gram smør
1½ dl mælk
1 æg
1-2 tsk kanel
4-5 æbler
pynt
Hakkede mandler
lidt sukker
et par smørklatter

Bradepandekage med æbler og kanel.

Bradepandekage med æbler og kanel.
Smager godt til kaffen og med en skefuld kold flødeskum er det en lækker dessert.

Tilberedning

Bland mel,bagepulver og sukker

Hak smørret i og smuldr det til en grynet masse,pisk mælk,æg og kanel sammen og hæld det i melblandingen

Ælt dejen hurtigt sammen og bred den ud på en bradepande på bagepapir på ca 30 x 35 cm.

Skær æblerne der er skrældede i tynde både og stik stykkerne tæt ned i dejen

Drys mandler og lidt sukker på og læg tynde smørskiver ovenpå.

Bages på 225 grader i ca 15-20 minutter, dæk med folie ,så kagen ikke brændes.

Serveres lun,skåret i passende stykker,med kold flødeskum eller creme fraise.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 20 minutter at forberede og 20 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.