Ingredienser

3 store ferskner
2 1/2 dl (150 g) friske eller frosne, optøede blåbær
2 spsk appelsinjuice
2 æggehvider
1/2 dl sukker
Garnering
flormelis, blåbær og mynte

Fyldte Ferskner

Fyldte Ferskner
En sommerlig og frisk dessert med et delikat dække af sprød marengs - dette er den perfekte sommerdessert.

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Flå, halvér og udkern fersknerne. Dup dem tørre og stil dem på en plade med bagepapir. Fordel blåbærrene i hullerne efter stenene og dryp med appelsinjuice.
Pisk æggehviderne til fast skum med en mixer. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen. Pisk til massen danner små toppe når piskeriset tages op af skålen.
Fordel marengsen over de halve ferskner. Brug gerne en sprøjtepose.
Bag fersknerne til marengsen er gylden, ca. 10 min. Anret dem på tallerkner og sigt lidt flormelis over. Garnér med mynte og blåbær.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 15 min. at forberede og 10 min. at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.