Ingredienser

Laksebøffer ? (ca 150g)
1-2 bdt dild
2 citron
2 rødløg
Salt og citronpeber
1 tsk basilikum
1 tsk balsamico
1 dl hvidvin

Kold hvidvindampet laks med rejer og kapers sauce.

Kold hvidvindampet laks med rejer og kapers sauce.
Kan supleres med kold torsk eller fiskefilletter der er rullede.

Tilberedning

Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad sammen med skiver af den ene citronog rødløg . Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum.

Resten af dilden lægges ovenpå laksen. Citron og balsamico dryppes over laksen og hvidvin tilsættes.

Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200 grader i ca 20 minutter.

Serveres med kold kapers sauce og lun flüte og et godt glas hvidvin.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 1 time at forberede og 30 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.