Ingredienser

2 kyllinger
20 fed hvidløg
olivenolie
1/4 liter hønsefond eller bouilon
1 spsk. hakket oregano
1 spsk. frisk timian
2 spsk. varmt vand
2 løg i tynde skiver
Citronbåde
Skiveskårede kartofler
Salt og kværnet peber

LeChef´s krydderkylling

LeChef´s krydderkylling
Masser af hvidløg

Tilberedning

Pil hvidløgene og dæk dem med olivenolie i en lille gryde og lad dem simre i ca 15 minutter eller til de er gyldne.Hold øje med dem de brænder nemt på.Tag hvidløgene op og køl og gem olien. Blend hvidløg, oregano,timian og det varme vand og lidt olie til det bliver en grov pasta. Gnid hvidløgspastaen ud over kyllingerne som er halverede. Læg kartofler og løg i bunden af det ildfaste fad eller bradepanden og krydr med salt og peber.Dryp lidt olie over kartoflerne og kom bouilonnen ved ,læg kyllingerne ovenpå og stil det hele i ovnen på 200 grader i ca 1 time og et kvarter. Sprinkl med frisk citron hen over kyllingerne inden servering.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. ca 2 timer at forberede og 10 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.