Ingredienser

1 grøn peberfrugt ,groft hakket
1 rød peberfrugt ,groft hakket
1/2 agurk groft hakket
1 løg, groft hakket
1 hvidløg ,hakket
1 frisk rød chili uden kerner , groft hakket
ca 500 gram modne kryddertomater
8 dl. god tomatjuice
2 spsk rødvinseddike
2-3 spsk god olivenolie
1 spsk sukker
Salt og friskkværnet peber
Knust is til garnering Evt.

Gazpacho

Gazpacho
6 personer.

Tilberedning

Hak alle grøntsagerne og gem et par stykker af hver til pynt.

Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor

Hæld det hele op i en sigte og passer eller pres det hele igennem denne.Smag suppen til og stil den på køl.

Serveres iskold med et drys af de hakkede grøntsager du gemte og evt. knust is .


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.