Ingredienser

1/2 kilo porrer skåret i skiver
4 æg
3dl mel
6 dl mælk
250 gram feta ost (smuldret)
1 1/2 dl friskhakket dild
ca 1-2 dl olivenolie

Græsk porretærte

Græsk porretærte
dejlig tærte der smager af sommer og sol

Tilberedning

Varm olien i en gryde og sauter porrene i 10 minutter ved konstant omrøring. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med mel, fetaost, mælk, dilden og salt og peber. Kom porrene op i massen og bland det godt sammen. Put det hele i en sliplet form og bag den i ca 1 time på ca 180 grader.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og ca 1 time at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.