Ingredienser

1 aubergine
Salt og friskkværnet peber
olivenolie til pensling
3 spsk. friskklippet purløg
3 fed hvidløg,finthakket
Balsamic-eddike til at dryppe med.
Bladene fra ca 12 friske timianstilke eller 1 spsk tørret timian.
ca 220 gram frisk gedeost der er stuetemp.

Grillet aubergineruller med gedeost.

Grillet aubergineruller med gedeost.
Grillet og marineret

Tilberedning

Skær rengjorte aubergine i 5 millimeter tykke skiver ,læg skiverne på et dobbeltlag køkkenrulle eller et viskestykke,og drys med rigeligt salt.Lad dem trække i ca 20 minutter og skyl så med koldt vand saltet og den bitre saft bort,dup skiverne tørre.

Pensl skiverne med olivenolie og læg dem på en meget varm grill med oliesiden nedaf,penls så den anden side og steg dem til de er bløde og har tydelige grillmærker.

Tag derefter et fad og læg det halve antal skiver på fadet og drys med salt og peber,halvdelen af purløget og hvidløget og dryp med lidt god balsamico-eddike,drys derefter alle timian bladene og resten af purløget og hvidløget over og læg resten af aubergineskiverne ovenpå de andre,dryp lidt mere balsimico på og stil på køl i min. 2 timer op til 3 dage ..

Ved servering smørres gedeost på aubergineskiverne og de rulles fast og lukkes med en tandstik og der serveres lækre soltørrede tomater til. Giv et godt glas vin og et lille stykke brød til.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 1 time at forberede og 20 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.