Ingredienser

Ca 400 g pålægstyndt oksefilet
2 tsk dijonsennep
3 tsk limejuice
3-4 spsk olivenolie
1 skalotteløg
1 bdt estragon
1 bdt rucola salat
100 g parmasanost i skiver
Salt og friskkværnet peber

Oksecarpaccio med Estragon-dressing

Oksecarpaccio med Estragon-dressing

Tilberedning

Fordel det tyndtskårne oksekød på 4 tallerkener og krydr med salt og peber. Rør æggeblommen med dijonsennep, pisk limejuicen i.Olivenolien tilsættes lidt efter lidt smag til med salt og peber. Pil løget , hak det fint, hak estragonen fint og kom begge dele i dressingen. Fordel dressingen over kødet på tallerknerne med en ske. Skyl rucolasalaten og riv den i finestykker som lægges rundt i kanten på tallerknerne. Pyndt med tynde skiver frisk parmasan. server et godt brød til.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.