Ingredienser

200 gram ris
100 gram kartofler
200 gram gorgonzola
30 gram smør
2 æg
1 lille håndfuld brødkrummer
2spsk revet parmasanost
Mel
Salt

Risboller med gorgonzola

Risboller med gorgonzola

Tilberedning

Kog kartofler og ris i hver sin gryde i let saltet vand. Når de er kogte ,hældes vandet fra,vask risene igennem og læg dem i en skål. Mos kartoflerne,tilsæt risene , brødkrummerne,æggene og parmasanen. Rør det hele godt sammen og form massen i kugler på størrelse med en clementin.Put en klump gorgonzola ind i midten og luk hullet med mere masse.Rul kuglerne i mel og steg dem i kogende olie. Når de er ens gyldne over det hele tages de op og lægges på et stykke køkkenrulle og drypper af. Serveres med salat og brød og et godt glas vin.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. ca 40 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.