Ingredienser

2 spsk olivenolie
4-6 store fed hvidløg, skrællede
4 skiver brød evt. flute ca 5-6 mm tykke
1 spsk god paprika
1 liter god oksebouilon
1/2 tsk knust spidskommen
1 knsp safran
4 æg
Salt og friskkværnet peber
Pynt
Friskhakket persille

Spansk hvidløgsuppe

Spansk hvidløgsuppe.


Tilberedning

Forvarm ovnen til 230 grader. Opvarm olien i en stor gryde,tilsæt de hele hvidløg og steg dem til de er gyldne,tag dem op og sæt til side.Rist brødet i olien ,til det er gyldent Sæt dem tilside

Kom paprikaen i gryden og rist den i få sekunder.Rør oksebouilonen,spidskommen og safran og hvidløgene i.Knus hvidløgene med bagsiden af en kniv.

Øs suppen op i fire ovnfaste slåle og slå et æg ud i hver skål,læg en skive brød oven på hvert æg.Sæt skålene i ovnen og 3-4 minutter ,indtil æggene er stivnet

Server straks rygende varm med et drys friskhakket persille over.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.