Ingredienser

4-5 auberginer
2-3 løg ( finthakket )
5-6 fed hvidløg skivet
4-5 tomater fint hakket
o,5 liter olivenolie
1 spsk sukker
Salt og peber

Aubergine i tomat og hvidløgssauce

Aubergine i tomat og hvidløgssauce
Lækkert tilbehør til f.eks lam

Tilberedning

Fjern enderne på auberginerne og skær dem i skiver.Læg skiverne i saltvand i ca 1 time. Afdryp og tør dem mest muligt. Steg dem i rigeligt olie og læg dem derefter i en sauterpande eller gryde og kom løg , hvidløg, tomater, sukker, salt og peber og en lille smule vand og lad det hele simre i 25 minutter. Serveres varmt eller koldt med masser af Fetaost.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og ca 1 time 30 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.