Ingredienser

2-3 mellemstore kartofler
2-3 mellemstore gulerødder ,skrællede og skivet
2-3 mellemstore squash ( Courgettes )
2-3 løg finthakket
2 porrer
2-3 mellemstore tomater, hakket
8-10 gode skiver bacon groft hakket
1 1/2 dl olivenolie
1 1/2 l god oksebouilon eller hønsebouilon
Citroner
Salt og peber

Græsk bondesuppe

Græsk bondesuppe
6 personer

Tilberedning

Sauter løgene til de er klare i olivenolien,tilsæt alle de andre ingredienser og smag til med salt og peber.

Lad suppen småkoge i ca 1 time.

Server suppen brændende varm og med masser af citronsaft over.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og 1 time at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.