Ingredienser

1 1/2 kg kartofler
1/2 kop olivenolie
Saften af 1 citron
1 spsk smør
Salt, peber og tørret eller frisk timian

Ovnstegte Kartofler

Ovnstegte Kartofler
Får man kartofler som tilbehør i Grækenland, er det som regel i form af pommes frites eller ovnstegte kartofler.

Tilberedning

Vask og skræl kartoflerne og del dem først på langs og så på tværs. Læg kartoffelstykkerne i et ovnfast fad og dryp olien og citronsaften over. Drys med salt, peber og timian og fordel smørret over kartoflerne i små klumper. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 220 grader i 60-75 min.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 10 minutter at forberede og ca 75 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.