Ingredienser

8-10 tynde skiver kalvekød ( bankes med håndfladen, så skiverne bliver meget tynde og så store som muligt )
Et stort bundt bredbladet persille.
Pinjekerner der lige er ristede på panden.
En håndfuld rosiner .
8-10 skiver skinke af en eller anden slags eller bacon
Hvidvin
1 god håndfuld revet ost
Salt og peber

braciaole med hvidvin og rosiner

braciaole med hvidvin og rosiner

Tilberedning

Bland alle ingredienserne undtaget kalvekød og skinke læg en skive skinke eller bacon på hver stykke kalvekød der er banket så flade som muligt uden at de går istykker. Læg smør de blandede ingredienser ud over alle kalvekødstykkerne. Rul derefter kødet til ruller og stik en tandstikker eller kødnål i kødet for at holde på faconen. Brun rullerne i olie og tilsæt et glas vin ,og steg i ca 20 minutter med låg. server med frisk pasta eller en god salat . jævn evt.stegeskyen. Retten kan varieres med forskelligt fyld og prøv f.eks rødvin og tomater istedet for hvidvin. eller Pesto ,soltørrede tomater ,bacon, hvidløg i tynde skiver og bøffelmozzarellaost.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 45 minutter at forberede og 1 time at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.