Ingredienser

1 hel kanin ca . 1 1/2 kg.
2 løg.
3-4 gulerødder.
1/2 selleri.
4 dl. tør rødvin.
3 spsk. tomatpure.
2 -3 dl. bouillon.
Salt og peber.
Ca 40 gr smør.
Ca 3spsk olie.

Grydestegt kanin

Grydestegt kanin.
Kanin er ligeså lækkert som kylling og smagen er næsten den samme.

Tilberedning

Del kaninen i stykker (forben ,lår og ryggen) Pil løget og hak groft.Skrab gulerødderne og skær i skiver.Skræl sellerien og skær i små terninger. Opvarm smør og olie i en tykbundet gryde,brun kaninstykkerne heri. Kom løg og de andre grøntsager i og brun med. Tilsæt rødvin og tomatpure udrørt i bouillonen. Retten skal simre ved svag varme under låg i ca . 1 time eller til kødet er mørt. Serveres i gryden med kartofler , pasta og salat eller årstidens grøntsager.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. ca 1 time at forberede og 15 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.