Ingredienser

500 gram hakket oksekød
2 spsk. rasp
1 æg
1 dl fløde
2 spsk revet løg
2 tsk . salt
kværnet peber
6-8 skiver bacon
smør eller margarine eller olie til stegning
Sauce
1 spsk smør
1 1/2 spsk.mel
1 ds. tomatjuice ( ca 350 gram )
1/2 dl fløde
Citronsaft
Stødt ingefær
Salt

LeChef´s baconbøf

LeChef´s baconbøf

Tilberedning

Rør kød,rasp,æg fløde,løg og krydderier til en ikke for løs fars,form farsen til 6-8 bøffer og hvikl bacon om hver bøf og hæft med tandstikker

Brun fedtstoffet på panden og steg bøfferne heri.

Smelt fedtstoffet til saucen i en gryde og bag op med mel,tomatjuice og fløde,kog igennem,smag til med citronsaft og stødt ingefær.

Server en god kartoffelmos og evt.bønner eller ærter til og et godt glas koldt øl.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 30 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.