Ingredienser

2 store løg
1 spsk . smør
Pølser efter behov , næsten alle slags pølser kan bruges
3 spsk tomatketchup
3 spsk tomatpure
1/2 tsk chili ( sød eller stærk )
1 fed hvidløg
1 tsk paprika
Ca 2-3 dl mælk
Ca 3/4 kilo kartofler
1/2- 1 dl. piskefløde
Salt og peber
Purløg

Svensk pølseret a la leChef

Svensk pølseret a la leChef
Man kan også krydre med lidt chili sød eller stærk

Tilberedning

Svits de hakkede løg i smør.Skær pølserne ud på skrå og svits dem med et øjeblik.

Rør tomatketchup,tomatpure,paprika,( hvidløg evt. chili ) og mælk i og kog retten op. Skær de pillede kartofler i mindre stykker og kom dem i gryden.

Lad retten koge 2-3 minutter og tilsæt så piskefløden,smag til med salt og peber,drys med purløg eller persille og server rygende varm.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 35 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.