Ingredienser

1½ kilo flaske eller kryddertomater
1 helt hvidløg ( 10-15 fed)
2 skalotteløg
4 ansjosfiletter
2 spsk.finthakket bredbladet persille
2 spsk. god balsamico-eddike
6 spsk god olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Tomattapenade

Tomattapenade
Er meget kraftig i smagen og kan bruges i saucer og til bruschetta eller som dip til et godt brød.

Tilberedning

Opvarm ovnen til 140 grader,skold og flå tomaterne,halver dem og fjern kerner og saft,læg dem på et stykke bagepapir der er smurt med olie,fordel de pillede hvidløgsfed ud over .

Bag tomaterne til de begynder at se tørre ud,vend dem og bag dem færdige --de skal have ca 2½ time i alt.

Finhak tomater,hvidløg,løg og ansjoser og bland og mos dem i en skål med persille,eddike og olivenolie.Smag til med Salt og kværnet peber


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 3 timer at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.