Din køkkenchef på nettet
Salaten
600 gr aspargeskartofler
250 gr grønne asparges
200 gr sukkerærter
12-15 sherrytomater
1 rødt salatløg
Dressing
1 dl hakkede friske krydderurter ( basilikum, oregano, bredbladet persille )
2 fed hvidløg
2 spsk pinjekerner
1 tsk salt
1 knsp cayennepeber
1/2 dl olivenolie
1/2 dl vand
Børst kartoflerne rene i vand. Kog dem i letsaltet vand i 6-8 minutter, køl dem ned og skær i mindre stykker. Blancer sukkerærterne og kog dem i letsaltet vand i ca 2 minutter, køl dem ned og lad dem dryppe sig tørre. Blancer aspargeserne på samme måde. Skold og halver tomaterne, hak rødløgene og skær kartoflerne i skiver. Bland kartofler , sukkerærter, tomater og rødløg i et stort fad. Bland krydderurter, hvidløg, pinjekerner, salt og cayennepeber og tilsæt olie og vand, lidt af gangen. Hæld dressingen over salaten. Serveres til et par gode bøffer eller grillet eller hvidvinsdampet Laks.
Denne ret tager ca. 25 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.