Ingredienser

4 bagekartofler
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket basilikum
1 spsk hakket purløg
1 spsk hakket dild
4-5 spsk fløde
2 spsk smør
1 spsk revet ost efter smag og behag

Fyldte bagekartofler med krydderurter

Fyldte bagekartofler med krydderurter

Tilberedning

Bag kartoflerne møre og ved 200 grader i 45-50 minutter

Skær et låg af hver kartoffel og tag kartoffelmassen ud i en skål.

Mos massen med smør og fløde og bland de hakkede krydderurter i.

Fordel massen i kartoflerne igen og drys med ost på hver kartoffel og bag dem igen til de er gyldne i overfladen ca 225 grader.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 20 minutter at forberede og 45 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.