Din køkkenchef på nettet
1 kg kartofler
350 gr skinke
1 løg
100 gr smør eller margarine
2 kviste frisk timian
Salt og peber
Skræl kartoflerne og riv dem på rivejernet.Pres væden af dem og læg dem i en skål. Skær skinken i strimler, hak løget , og svits det på panden i en 1/3 af fedtstoffet uden at det tager farve. hæld løget op i kartoflerne sammen med bladene fra timianen og salt og peber, rør det godt sammen, kom 1/3 af fedtstoffet på panden og varm det op. Fordel 1/2 af kartoffelblandingen jævnt på panden og drys skinkestrimler over, kom derpå resten af kartoffelblandingen ovenpå og steg til røstien har fået en brun stegeskorpe. Lad den glide ud på et grydelåg,kom lidt fedtstof på panden og lad røstien glide ned på panden igen på den rå side. Steg igen til denne side også er brun og sprød. Bag så røstien i 10 minutter på 180 gr og server den som tilbehør eller som hovedret med salat til.
Denne ret tager ca. ca 40 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.