Ingredienser

5-7 store tomater
1 stort rødløg
Ca 200 gr god fetaost
3/4 dl god olivenolie
3 spsk rødvinseddike eller balsamico eddike
salt og peber
2 fed hvidløg eller efter behag
2 tskfrisk hakket basilikum
1 tsk tørret oregano
1 bdt purløg
1 glas sorte eller grønne oliven

Tomatsalat med fetaost

Tomatsalat med fetaost

Tilberedning

Tomaterne skæres i skiver og lægges tagvis i et serveringsfad. Løget og purløg hakkes. Olie , rødvinseddike, salt, peber, hvidløg , .basilikum og oregano røres sammen i en lille skål. Marinaden hældes over tomaterne og trækker 1 time inden servering i køleskab. Fetaosten skæres i 1 gange 1 cm store terninger. Lige inden serveringen pyntes med hakket rødløg, purløg , oliven og fetaost. Serveres med et godt brød til Græsk, italiensk og til mange oksekødsretter.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 20 minutter at forberede og 5 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.