Ingredienser

4 skalotteløg,finthakkede
6 hele peberkorn
1 kvist frisk timian
1/2 laurbærblad
4 dl rødvin
4 dl kalve-oksefond eller bouilon
15 gram koldt smør i tern

Bordelaise sauce

Bordelaise sauce
Saucen kan tilsættes finthakkede champignon og marv.

Tilberedning

Kom skalotteløgene i en sautepande sammen med hele peberkorn, timian og laurbærblad.Rør rødvinen i og bring saucen i kog.Kog ind til panden er næsten tør.Tilsæt kalve eller oksefonden eller bouilon,saucen koges igen rør godt ibund det er der alle smagsstofferne sidder.lad saucen simre i ca 10 minutter til der er ca 2 1/2 dl .tilbage,skum saucen med mellemrum,smag til med salt og peber og si igennem en finmasket sigte.Rør smørret i en tern af gangen. Server med marv ,rygende varm.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 10 minutter at forberede og 20 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.