ca 60 gram smør
4 store skalotteløg, finthakkede
200 gram champignon, fint hakkede
Bladene fra 1 kvist estragon
1 dl hvidvin
6 dl god okse-kalvefond
2 spsk piskefløde eller creme fraise
Salt og peber
Smørret smeltes.Sauter skalotteløgene i ca 2 minutter,til de er bløde.Skru op for varmen og tilsæt champignonnerne og estragonbladene. Sauter champignonerne i 5-7 minutter til de er gyldne, al væde skal være fordampet.
Hæld hvidvinen på panden ,rør godt imens,når vinen har kogt panden af,tilsættes fonden,lad koge ind til det halve , krydr med salt og peber
Hæld saucen op i en lille gryde og varm den til kogepunktet,server straks
Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.