Ingredienser

ca 60 gram smør
4 store skalotteløg, finthakkede
200 gram champignon, fint hakkede
Bladene fra 1 kvist estragon
1 dl hvidvin
6 dl god okse-kalvefond
2 spsk piskefløde eller creme fraise
Salt og peber

Champignon sauce

Champignon sauce
Lækker til fisk eller kylling

Tilberedning

Smørret smeltes.Sauter skalotteløgene i ca 2 minutter,til de er bløde.Skru op for varmen og tilsæt champignonnerne og estragonbladene. Sauter champignonerne i 5-7 minutter til de er gyldne, al væde skal være fordampet.

Hæld hvidvinen på panden ,rør godt imens,når vinen har kogt panden af,tilsættes fonden,lad koge ind til det halve , krydr med salt og peber

Hæld saucen op i en lille gryde og varm den til kogepunktet,server straks


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.