Din køkkenchef på nettet
6 stængler frisk timian
3 dl hvidvin
1 tsk. hakket hvidløg
1 spsk hakket skalotteløg
1 laurbærblad
saften af 1 citron
1½ dl piskefløde
125 gram koldt smør i terninger
salt og peber
Kom timianen i en lille gryde sammen med hvidvin ,hvidløg, skalotteløg, laurbærblad og citronsaft. Varm ingredienserne op ved mellem varme og reducer til ca 1/3 eller ca 15 minutter. Tilsæt piskefløden og reducer til ca det ½ eller ca 15 minutter.Husk at røre i saucen hele tiden. Kom smørret en klump af gangen og rør det i ,smag til med salt og peber. Sigt derefter saucen og server
Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og 35 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.