Din køkkenchef på nettet
2 kyllinger a´ca 1kg stk
2 mellemstore hakkede løg
1 hakket springløg
2 hakkede røde chilier
2 fed knust hvidløg 0,6 dl jordnøddeolie
0,6 dl citronsaft
Salt og peber
Skær kyllingerne i halve ig pres dem lidt flade.
Bland løg,springløg,hvidløg ,chilier og olie og citronsaft i en foodprocessor og kør til blandingen er jævn.Hæld blandingen over kyllingerne og mariner dem i mindst 1 time eller bedst natten over i køleskabet.
Forvarm ovnen til 180 grader.Læg kyllingerne i bradepanden , gem marinaden.Steg kyllingerne i ca 40 minutter eller til de er gennemstegte og gyldne,smør kyllingerne under stegningen med resten af marinaden .
Server med ris eller nudler og grøntsager
Denne ret tager ca. 30 minutter+1 times marinering at forberede og 40 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.