Din køkkenchef på nettet
1 stor kylling 1500-1800 gram
50 gram smør
1 spsk olie
2 dl hakket løg
1 ds. fl. tomater
4 tsk karry
2 laurbærblade
1/2 tsk nelliker
Citronsaft
1/2 tsk koriander
Ca 5 dl. god hønse-grøntsagsbouilon
1 1/2 dl creme fraise
Salt og peber
Del kyllingen ud i 8 stykker,brun stykkerne gyldne i smør tilsat olie,tag stykkerne op
Svits de hakkede løg i fedtstoffet til de er klare,tilsæt karryen og lad den svitse med et minut,tomaterne og de øvrige krydderier,bouilonnen og creme fraisen tilsættes
kyllingestykkerne lægges tilbage i gryden krydr med lidt salt og lad retten simre under låg i ca 1 time til kødet er meget mørt,smag til med salt og peber og spæd med lidt mere bouilon hvis det er nødvendigt.Stænk lidt citronsaft ud over retten inden servering
Serveres med ris og evt ristede bananer til.
Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og 1 time at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.