Din køkkenchef på nettet
1 kylling ca 1,6 kg.
3 tsk. hakkede røde chilier
3 fed hvidløg
2 tsk knuste peberkorn
2 tsk. Puddersukker
2 spsk. soyasauce
2 tsk. stødt gurkemeje
1 spsk. limejuice
30 gram smør
Forvarm ovnen på 180 grader,del kyllingen på langs til 2 halve mas dem lidt flade mod spækbrættet.
Læg kyllingestykkerne på risten på bradepande og stik vingespidserne ind under kyllingen,steg i 30 minutter.
Bland chilier,hvidløg,knust peberkorn og puddersukker i blender eller morter og mal til det er jævnt og tilsæt soyasaucen,gurkemeje og limejuice og mal igen til det er jævnt.
Smør krydderiblandingen over kyllingerne,læg smørklatter ovenpå og steg igen i ca 30
minutter til kyllingen er gennemstegt og har en dejlig rød farve.
Serveres varm eller lunken.
Denne ret tager ca. 20 minutter at forberede og 40 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.