Din køkkenchef på nettet
ca 800 gram kyllingefileter
4 løg
4 fed hvidløg
6 tomater
1 tsk. stødt nellike
1 tsk. gurkemeje
1 1/2 dl rosiner
4 dl god hønsebouilon
2 stilke bladselleri
1/2 tsk salt
Peber
Kyllingestykkerne brunes i en gryde med skindsiden nedad,kyllingestykkerne tages op og fedtstoffet hældes fra ,undtaget 1 spsk,heri svitses løg og hvidløg der er hakket.
Tomaterne skæres i tern og tilsættes sammen med krydderier og rosiner,bouilon tilsættes.
Kyllingestykkerne tilsættes igen oh retten simrer i ca 15-20 minutter,bladselleri skæres i skiver og tilsættes de sidste 5 minutter
Serveres med ris og evt chutney.
Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 5 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.