Din køkkenchef på nettet
ca 800 gram oksekød i tern a´ 3 x 3 cm.
2 spsk olie
2 løg i tynde skiver
4 fed hvidløg -----knust
2 tsk hel spidskommen
2 tsk koriander
1 tsk garam masala
1 tsk tørrede chiliflager eller 1 friskhakket , rød eller grøn
1 ds. hakkede flåede tomater ca 400 gram
1,5 dl vand
1,5 dl oksebouilon
2 spsk hakket persille
Rens kødet for sener og fedt.,skær kødet i tern 3x3 cm .Opvarm olien i en tykbundet gryde og svits kødet lidt af gangen til det hele er brunet,stil kødet væk.
kom løg og hvidløg i gryden og rør i 2 minutter til løget er blankt og blødt , tilsæt så spidskommem , koriander ,garam masala og chili og rør rundt i ca 1-2 minutter , kom kødet tilbage i gryden.
Tilsæt tomater, vand og bring gryden i kog og skru ned så retten småsimrer med låg på i ca 1 1/2 time eller til kødet er mørt.
Drys friskhakket persille over retten og server god ris til
Denne ret tager ca. 20 minutter at forberede og 1 time 35 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.