Din køkkenchef på nettet
750 gram svinekød fra ribben
1 spsk. jordnøddeolie
2 tsk. finthakket hvidløg
0,6 dl tør sherry
1 spsk. chilibønnepasta eller sambal oelek
5 dl vand
2 tsk. hoisin sauce
3 tsk. sukker
1 spsk. soyasauce , helst mørk
Fedtet og lækkert som sådan noget skal være.
Læg kødet i en stor gryde og dæk det med vand,bring i kog og lad
simre i 5 minutter,tag op og dryp af.
Kom resten af ingredienserne og kødet i en wok eller tykbundet
gryde,dæk til med låg og lad det hele simre i ca 45 minutter.Tag
det op lad dryppe af og gem ca 2 1/2 dl af saucen.
Varm en ren wok eller tykbundet pande op og steg kødet hårdt,så det
bruner.Tilsæt saucen fra før og kog det til saucen er
glaseret.
Skær kødet ud i stykker på 3 cm og hæld saucen hen over ,Serveres
med ris eller stegte nudler
Denne ret tager ca. 20 minutter at forberede og 1 time at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.