Din køkkenchef på nettet
50-100 gr soltørrede tomater
1-2 peberfrugter
1-2 fed hvidløg
1 tsk salt
1/2 dl olivenolie
50 gr gær
2 1/2 dl vand
125 gr grahamsmel (ca 2 dl )
Ca 375 gr hvedemel ( ca 6 1/2 dl )
Evt nødder ( valnødder, hasselnødder )
Skær tomaterne i stykker, befri peberfrugterne for kerner og del i mindre stykker.
Kom tomaterne, peberfrugterne og hvidløg
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt peberfrugtblandingen, salt og grahamsmel.
Bland hvedemelet i lidt efter lidt, til dejen har en god konsistens.
Ælt det hele godt.Hæver i 45 minutter.
Form dejen til et langt brød og lad det efterhæve i ca 15-30 minutter.
Snit brødet
Bages på nederste rille i ovnen på 200 gr i ca 30 minutter.
Kilde : Gertrud
Denne ret tager ca. 1 time 30 minutter at forberede og 30 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.