Ingredienser

Flutes skåret igennem .
Toppings
1 ds. flåede hakkede tomater
1 tsk. tørret oregano
1/2 tsk. basilikum
6 spsk olivenolie .
2-5 fed hvidløg finthakket eller knust
Salt og friskkværnet peber

Hvidløgsflute

Hvidløgsflute

Tilberedning

Tomater,krydderier ,hvidløg og olie blandes godt med en gaffel og smages til med salt og peber.

Flutene skæres igennem og lægges på rist eller i bradepande ,tomatmassen kommes ovenpå og der drysses med mozzarella eller parmasan ost.

Varmes i ovnen på ca 180 grader til osten begynder at blive gylden.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.