Din køkkenchef på nettet
1 spsk friskhakket oregano eller 1,5 tsk tørret
0,6 dl friskhakket persille
2 spsk friskhakket basilikum
0,6 dl soltørrede tomater
1 tsk friskkværnet sort peber
0,6 dl friskrevet parmasanost
2 fed knust hvidløg
7,5 dl hvedemel
4 gram bagepulver
1 tsk salt
2 tsk sukker
3,5 dl god øl
2-3 tsk olivenolie
Opvarm ovnen til 210 grader,pensl et fad eller en form der har målet ca 25 x 15 x 6 cm.
med smeltet smør.
Bland oregano,persille,basilikum,soltørrede tomater,peber,ost og hvidløg i en skål.
Sigt mel,bagepulver,salt og sukker i en stor røreskål,lav en fordybning i midten og tilsæt urteblandingen og øllet.Rør i blandingen i et par minutter ( dejen skal være meget våd ellers kom lidt mere øl i )
Kom dejen over i den smurte form eller fad og glat overfladen.
Bages i 10 minutter på 210 grader og skru derefter ned på 180 grader i ca 30 minutter.Pensl derefter brødet med god olivenolie og bag brødet i 5 minutter mere til overfladen er brun og lækker.
vendes ud på en rist og køles af, Brødet er lækrest hvis det spises samme dag det er bagt.
Denne ret tager ca. 45 minutter at forberede og 20 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.