Din køkkenchef på nettet
15 gram gær
1/2 l lunkent vand
1 stor tsk. flagesalt
1 spsk honning
Ca 500 gram hvedemel
Ca 175 gram durummel
Lidt olivenolie
Rør gæren ud i lunkent vand sammen med honning og salt.
Tilsæt lidt mel af gangen ,til dejen kan æltes sammen,ælt i ca 10-15 minutter for at dejen skal blive elastisk.
Dejen må gerne være lidt klæbrig,læg dejen i en stor skål,dæk med film og stil på køl natten over.
Næste dag formes 3 små aflange brød ,hvile 1 time på pladen ,smør med olie og bag i 15-20 minutter på ca 200 grader.
Brødene er færdige når de lyder hule ,når du banker i bunden af dem.
Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 20 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.