Din køkkenchef på nettet
450 gram mel
40 gram gær
120 gram sukker
1 1/4 dl mælk
6 æg
1/2 tsk salt
200 gram smør
75 gram syltet appelsinskal
75 gram sukat
200 gram rosiner
Til pensling
30 gram smør
Lun mælken og rør gæren ud i den.Tilsæt lidt af melet og 1 tsk. sukker.Stil dejen til hævning i 15 minutter
Rør resten af sukkeret, mel ,æggene , og salt i.
Hæld melet i og det blødgjorte smør, lidt af gangen og tilsidst den hakkede appelsinskal, sukat og rosinerne.
Når halvdelen af tiden er gået pensles overfladen med smør.Lad kagen køle af inden den vendes ud af forme
Skal helst bages i en høj rund form.
Denne ret tager ca. 15 minutter at forberede og ca 1 time uden efterhævning at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.