Din køkkenchef på nettet
750 gram Fast fisk uden skind ( laks,torsk,fiskefiletter,sej,kuller eller gedde )
100 gram rasp
3 hakkede forårsløg
1/2 dl citronsaft
2 tsk krydderpeber
1 spsk hakket dild
2 spsk hakket persille
100 gram emmentaler
1 æg
mel til panering
smør til stegning
Bland fiskekødet i en foodprocessor og kom rasp,forårsløg,citronsaft,peber,krydderurter
,ost og æg sammen med fisken og bland godt.
Form farsen til ca 10 frikadeller læg på køl i 15 minutter..Vend derefter frikadellerne i mel og ryst det overskydende mel af.steg dem på en varm pande i fedtstoffet 2-3 minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegte.
Server med en god remulade eller kryddermayonaise og salat.
Denne ret tager ca. 25 minutter+15 minutters køling at forberede og 10 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.