Ingredienser

6-8 hele sildefiletter .
Margarine til stegning
2 Løg .
6 dl eddike
Rugmel
Sukker
2 laurbærblade
Salt og peber
10 - 15 Hele peberkorn

Hjemme lavede stegte sild i eddike

Hjemme lavede stegte sild i eddike
Kan serveres varme eller kolde

Tilberedning

Vend filetterne i salt og peberblandet rugmel og steg dem gyldne og læg dem på fedtsugende papir.

Bland sukker-eddike lagen og peberkorn, laurbærblade og køl ned .

Kom lagen hen over sildene og køl i mindst natten over.Kan serveres lun

Serveres med masser af løgringe som pynt .


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.