Ingredienser

2 svinehjerter,
1 stor eller 2 små svinelever,
2 svinenyrer
salt
3 laurbærblade.
2 store sure æbler
2 porrer
1-2 spsk eddike
sukker
salt og peber

Hjemmelavet finker

Hjemmelavet finker

Tilberedning

Hjerter og lever og nyrer renses grundigt og skæres i mindre stykker. Småkoger i saltet vand med laurbærblade i 1 time.

Afkøles og hakkes en gang gennem kødhakkeren sammen med 2 løg.

Varmes på panden i rigeligt krydderfedt og iblandet store æbleterninger.

Serveres med groft rugbrød og et strint eddike og fedtegrever på toppen og rødbeder.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. ca 1 time at forberede og 10 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.