Ingredienser

4 æggeblommer
50 g sukker
3/4 liter piskefløde
75 g valnødder
100 mørk chokolade
dajm chokolade efter smag
100 g groft revet marcipan
Cocktailbær og rosiner kan tilsættes efter behag

Hjemmelavet is

Hjemmelavet is
denne hjemmelavede lækre is vil dine gæster lovprise.

Tilberedning

Æggene piskes luftige med sukkeret.

Nødder, chokolade m.v. hakkes groft. Marcipan rives groft. - nemmest hvis marcipanen fryses 1 times tid først.

Fløden piskes stiv, og vendes i æggemassen.

Hakket chokolade, nødder m.v. samt marcipanen vendes meget forsigtigt i isen, der sættes i fryseren.

Der skal ikke røres i ismassen under frysning. Kan evt. serveres med lun jordbærsovs.

Kilde: Anne Nielsen


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 40 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.