Din køkkenchef på nettet
4 æggeblommer
50 g sukker
3/4 liter piskefløde
75 g valnødder
100 mørk chokolade
dajm chokolade efter smag
100 g groft revet marcipan
Cocktailbær og rosiner kan tilsættes efter behag
Æggene piskes luftige med sukkeret.
Nødder, chokolade m.v. hakkes groft. Marcipan rives groft. - nemmest hvis marcipanen fryses 1 times tid først.
Fløden piskes stiv, og vendes i æggemassen.
Hakket chokolade, nødder m.v. samt marcipanen vendes meget forsigtigt i isen, der sættes i fryseren.
Der skal ikke røres i ismassen under frysning.
Kan evt. serveres med lun jordbærsovs.
Kilde: Anne Nielsen
Denne ret tager ca. 40 minutter at forberede og 15 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.