Din køkkenchef på nettet
1 ds tun i vand
1 løg
Saften af 1 citron
1 bæger creme fraise 18 %
3 blade husblas
1 dl piskefløde,pisket til skum
1 glas rød kaviar
Salt og peber
Tomat,dild,citron eller kogte slikporrer som pynt.
Tunen findeles og blandes med det hakkede løg, citronsaft og creme fraise.
Kør det evt. 1 gang gennem blenderen eller mos med en gaffel.
Husblassen udblødes i koldt vand,opløses i vandbad i lidt kogende vand og
piskes fri for klumper. Rør lidt af tunen i, derefter røres resten i .
Massen skal være ret stiv , før man vender flødeskummet i.
Smages til med salt
og peber.Vend 2/3 af kaviaren i,gem resten til pynt. Fyld moussen i en form
eller rand der er smurt og stil den på køl i 2-3 timer eller natten over.
Server moussen med kaviar og evt. lidt hakket tomat citron ,dild og
slikporrer.
Tunen kan udskiftes med gode rejer .
Kilde: Anne Nielsen
Denne ret tager ca. ca 40 minutter at forberede og 10 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.