Din køkkenchef på nettet
1 kg. kalvebov eller bryst.
Suppeurter og suppevisk.
1 løg.
1 æble.
25 gram smør eller margarine.
2 tsk. karry.
1 spsk mel.
Salt og peber
Kogte ris
Sæt kødet over at koge i koldt vand,der lige dækker stegen og skum af , tilsæt 1 tsk. salt og skum igen..
tilsæt suppeurter og suppevisk og lad kødet simre 1 time eller til det er mørt.
Steg finthakket løg og æble og karry.
Rør melet i og spæd med siet suppe fra kødet ca 4-5 dl. Kog saucen igennem i mindst 10 minutter og smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver og server med saucen og kogte ris.
Denne ret tager ca. 75 minutter at forberede og 30 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.