Ingredienser

Ca 1 kg lammekød
1-2 laurbærblade
6-7 hele hvide peberkor
1 løg
1 gulerod
1 spsk smør
2 1/2 spsk hvedemel
4 dl kødsuppe og aspargeset fra dåsen
1 dl fløde
Salt , peber og citronsaft

Lam i Asparges

Lam i Asparges

Tilberedning

Kog kødet i vand der lige dækker kødet, kog op og skum af. Grøntsager og krydderier kommes ved og kødet koges til det er mørt. Lav en opbagning af fedtstof, mel, den siede suppe, samt aspargesvandet. Tilsæt fløde og asparges og smag til med krydderier og citronsaft. Skær kødet for og anret i serveringsskål og hæld sovsen over. Server en ny kartoffel til.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. ca 2 timer at forberede og 20 minutter at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.