Din køkkenchef på nettet
Ca 1 kg lammekød
1-2 laurbærblade
6-7 hele hvide peberkor
1 løg
1 gulerod
1 spsk smør
2 1/2 spsk hvedemel
4 dl kødsuppe og aspargeset fra dåsen
1 dl fløde
Salt , peber og citronsaft
Kog kødet i vand der lige dækker kødet, kog op og skum af. Grøntsager og krydderier kommes ved og kødet koges til det er mørt. Lav en opbagning af fedtstof, mel, den siede suppe, samt aspargesvandet. Tilsæt fløde og asparges og smag til med krydderier og citronsaft. Skær kødet for og anret i serveringsskål og hæld sovsen over. Server en ny kartoffel til.
Denne ret tager ca. ca 2 timer at forberede og 20 minutter at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.