Ingredienser

1 stor suppehøne
2 kraftben ( kalv eller okse )
5 porrer
1 kg gulerødder
1 stor knoldselleri
1 persillerod eller pastinak
1 suppevisk (selleriblade,frisk timian,grøn porretop )
salt
kød og melboller

Lechef´s Hønsekødssuppe

Lechef´s Hønsekødssuppe Solid Dansk efterårs/vintersuppe, der også er god mod forkølelse.


Tilberedning

Hønen og ben koges i ca 5-6 liter vand ,sammen med 2 gulerødder ,en halv selleri og suppevisk, til hønen er mør ca to en halv time. Hønen og benene og de udkogte grøntsager tages op og resten af grøntsagerne som man har skåret ud i 1,5 cm store stykker tilsættes. og simrer med til de er møre. Hønen pilles fra hinanden og kødet lægges op i suppen med grøntsagerne og kød og melbollerne . Smag til med salt. Server lun flute til.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. ca 30 minutter at forberede og ca 3 timer at tilberede.


Prisniveau

Middel.


Sværhedsgrad

Middel.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.